Website prezentare WP, companie construcții.

clientAC Baustelle
websitewww.acbaustelle.ro

detalii proieect

Scopul principal al proiectului a fost dezvoltarea unui website de prezentare a serviciilor, soluțiilor și a portofoliului AC Baustelle. Partea de SEO a reprezentat o provocare importantă de asemenea.

Am luat proiectul de la început și am pornit cu identificarea clară a cerințelor și nevoilor clientului. După ce am înțeles clar care sunt doleanțele partenerilor de la AC Baustelle, le-am propus pe termen mediu, un website pe platforma WP întrucât această tehnologie întrunea toate cerințele pe care urma să e satisfacem și ca un mare plus, WP oferă tool-uri performante de diagnoză și upgrade SEO.

În continuare am făcut un scurt studiu de research ca să ne dăm seama cum se poziționează în piață și cum se promovează pe web potențialii concurenți de pe piața din România. Am mers mai departe cu research-ul și am găsit două companii străine din industrie care din punctul nostru de vedere ofereau ceva peste ce am văzut pe piața din România. După cercetările aferente, ne-am întâlnit cu clientul și i-am propus o structură și o temă pe care am considerat-o potrivită. Clientul a fost încântat și am bătut palma.

A urmat etapa în care s-a realizat planul de dezvoltare cu tot ce presupune acesta, bineînțeles în strânsă colaborare cu reprezentanții AC Baustelle – planul de dezvoltare pentru noi este și anexă la contract.

A urmat etapa de instalare, configurare și upload al informațiilor de conținut și după testările noastre a urmat testarea clientului. Proiectul s-a încheiat cu succes, website-ul este online funcțional.