Alex Pop

managing partner / project manager

Biografie

Marketer, project manager și product management specializat în dezvoltarea produselor și serviciilor software, web based. Project manager cu abilități importante de planificare strategică, motivator asertiv cu aptitudini dovedite de team management. Gestionează corect așteptările echipei, aducând astfel aportul maxim de angajament pentru finalizarea proiectelor.

Experiența de peste 9 ani în management l-a învățat să privească fiecare colaborare atât din unghiul de vedere al furnizorului de produse sau servicii, cât și din unghiul de vedere al clientului. Dispune de o importantă experiență dobândită pe “câmpul de luptă” în medii multinaționale. “Condiția sine-qua-non pentru o colaborare de succes și de durată, este ca aceasta să aducă și chiar să depășească rezultatele scontate, pentru ambele părți.” – AP 

Project manager începând din anul  2011, când a început să se focuseze pe marketing digital; începând dun 2011 s-a dedicat complet dezvoltarea de aplicații și software operațioanl web-based. (CRM, BI, software de management al stocurilor, software de management al vânzărilor, e-Commerce, website-uri complexe, aplicații mobile).

Carieră

2016 - Prezent
managing partner @Smartifact
2012 - 2016
marketing manager @EVW Holding
2010 - 2012
marketing & PR manager @ATP Exodus Mercedes-Benz
2005 - 2010
marketing manager @Energobit Group

Abilități

Stategie & Planificare Strategică100%
Project & Product Management85%
Concept Design & Branding100%
Digital Marketing100%
e-mail marketing & automation90%
UI / HCI prototyping85%
SEO / SEM / analytics80%

Informații contact

mobil : +40 770 360 998
e-mail : alex.pop@smartifact.ro